• REGIOLOODGIETER.NL

  • Badkamers
  • Daklekkage
  • Zinken goten
  • Dakbedekking
  • Verstoppingen
  • Storingen cv-ketel

   Wij doen waar wij goed in zijn!
 • Voor advies en planning:

  072 8795415 

  (7.30 t/m 13.00)

 • Dakwerkzaamheden

  Als het om perfect uitgevoerde en afgewerkte dakwerken gaat, bent u bij ons aan het juiste adres. RDL uit Alkmaar heeft meer dan 25 jaar ervaring met alle dakwerkzaamheden. In RDL heeft u als klant één aanspreekpunt voor alle werken, wel zo makkelijk!

  Van A t/m Z

  Met oog voor detail. Dat is hoe wij onze werken uitvoeren. Van de opbouw van een spantendak tot het leggen van pannen of leien, en alles er tussenin! Zo hebben we ons tevens bekwaamd in zink- en koperwerken, het isoleren van daken en het verwijderen van asbest!

  Overigens beschikken wij over een aluminium kraan, die wij tevens verhuren.
  Behalve voor nieuwbouw en renovaties, kunt u altijd een beroep op ons doen voor herstellingen en onderhoud. Neemt u vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

  Bitumen 

  Bitumen is een stroperige vloeistof die overblijft na de raffinage van aardolie. Het is een natuurproduct dat vele toepassingsmogelijkheden kent, vooral in de bouwsector. De bitumineuze dakrollen van vandaag zijn gefabriceerd met gemodificeerde bitumen. Hun waterdichtheid wordt gegarandeerd door het bitumen zelf, maar de modificatie met APP of SBS zorgt voor veel betere fysische eigenschappen van de dakbanen. Bitumineuze dakdichtingen zijn momenteel nog veruit de meest gebruikte voor platte daken, maar ze krijgen steeds meer concurrentie van kunststofsystemen. 

  PVC 

  PVC of polyvinylchloride is een hoogpolymerische kunststof die thermoplastische eigenschappen heeft. Dit wil zeggen dat de dakbanen met dit materiaal homogeen aan elkaar gelast kunnen worden, zonder toevoeging van vreemde stoffen. Het lassen zelf gebeurt meestal met warme lucht. PVC-dakdichtingen worden zowel voor particuliere als industriële toepassingen gebruikt. 

  EPDM 

  EPDM is de afkorting van ethyleen-propyleen-dieen- monomeer. Door polymerisatie van de monomeren etheen, propeen en dieen verkrijgt men een thermoplastisch polymeen dat na vulcanisatie de dakdichting EPDM wordt. Deze dakbanen kunnen niet homogeen verbonden worden en daarom maakt men gebruik van lijmverbindingen. Door toevoeging van thermoplasten bij EPDM is het wel mogelijk om een degelijke lasverbinding te realiseren. EPDM-dakbanen kunnen op alle platdaktypes worden toegepast.